top of page
Fishing trips top
Fishing trip with Arctic Tours_edited
Fishing in Norway with Arctic Tours
Fishing trips in Lapland with Arctic Tours
Fishing equipment with Arctic Tours
Fishing trip in Lapland and Norway
Salmon Fishing with Arctic Tours
Fishing trips to Norway with Arctic Tours1
Fishing trips to Norway with Arctic Tours
Midnight Sun Fishing trip with Arctic Tours
Fishing Camp with Arctic Tours
Arctic Tours fishing in Lapland
Fishing boat trips with Arctic tours on Lake Inari
Fishing with Arctic Tours
Fishing in Teno River
Lapland Fishing trips

Lapin Kalastuspalvelut

Järjestämme laadukkaita kalastusretkiä ja ohjelmapalveluita Suomen Lapissa, Pohjois-Norjassa ja Ruotsissa. Räätälöimme suurimman osan ohjelmistamme asiakkaidemme toiveiden mukaan. Kerää parhaat kalastuskaverisi yhteen tai tule yksin nauttimaan lohen, taimenen, meritaimenen, nieriän, hauen ja harjuksen kalastuksesta Norjassa ja Suomen Lapissa.

Ihastu upeisiin maisemiin, keskiyön auringoon ja kalastusvesien kauneuteen. Ammattitaitoisten oppaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa haluamme toivottaa kaikki yksilöt ja ryhmät tervetulleiksi nauttimaan unohtumattomista kalastushetkistä.

Fishing trip to Inari Lake with Arctic Tours

Inarijärvi on Suomen kolmanneksi suurin järvi, ja se on loistava kohde erityisesti uisteluharrastuksen ystäville, jotka haluavat saada harjusta, taimenta ja nieriää.

Join a fishing trip to Norway with Arctic Tours

Norjan vedet tarjoavat upeita kalastuskokemuksia ja arktisia maisemia. Esimerkkejä kalastusjoista ovat Teno/Tana, Vestrejakobselv, Neiden, Börselv, Lakselv, Repparfjordelva ja Bergebyelva.

Lapland Fishing with Arctic Tours

Järjestän kalastusretkiä Lappiin ja Norjaan pidemmille ja lyhyemmille viipymille. Asiakkaiden toiveiden mukaan.

Fishing day on Lake Inari
KALASTUSPÄIVÄ INARIJÄRVELLÄ

Kerää parhaat kalakaverisi yhteen tai tule yksin nauttimaan Suomen hienoimmasta järvestä. Inarijärvi, jota Saamenmereksi myös kutsutaan, on tuhansine saarineen ja keskikesän yöttömine öineen vaikuttava kokemus. Kalastuspäivän aikana keskitymme asiakkaan toiveiden mukaisesti eri kalalajien kalastukseen. Uistelemalla yritämme tavoitella järven halutuimpia kalalajeja, kuten rautua ja taimenta. Jos mielessä on nopeampitempoista kalastusta siirrymme matalempiin vesiin ja karikoille heittelemään uistinta tai perhoa jolloin pääasialliset saaliit ovat harjus, siika, taimen, ahven ja hauki. 

Kesto: 6-8h

Hinta:
390€ for 1-2 hengelle
490€ for 3-4 hengelle

Mitä retki sisältää?

opaspalvelut, bensat, kalastusvälineet, pelastusliivit ja retkieväät

Huomioithan: retki ei sisällä kalastuslupia

Inarijärvi on kolmanneksi suurin järvi Suomessa

Lake Inari Fishing
Lake Inari Fishing Camp´s cabin
INARIJÄRVEN KALASTUSLEIRI

Jos haluat kalastella Inarijärvellä useamman päivän ajan, niin voimme yöpyä joko telttatukikohdassa saarella tai mökissä asiakkaan toiveiden mukaan. Inarijärvi on kaunis erämaajärvi, jossa on yli 3000 saarta ja jossa on tarjolla laajat kalavedet.

Lake Inari fishing camp
Salmon fishing Lapland
LOHENKALASTUSTA NEIDEN -JOELLA

Neiden -joki (Näätämöjoki) on yksi Norjan tunnetuimmista lohenkalastusjoista. Myös meritaimen, pokaalin kokoiset harjukset ja hauet ovat suosittuja. Suurin lohi voi painaa yli 20 kg. Paras aika lohenkalastukseen on kesäkuun alussa, mutta se on haaste kylmän veden lämpötilan ja korkean vedenpinnan vuoksi. Kaikkina kesäkuukausina on mahdollisuus saada lohta.


Kalastus ja opastus tapahtuu Norjan puolella. Joessa on noin 1 km pitkä vyöhyke, joka on tarkoitettu vain perhokalastukseen. Joen muissa osissa voit myös viehe- ja vaappakalastaa. Tarjoamme käyttöön korkealuokkaisia kalastusvälineitämme, tai voit ottaa mukaan omat välineet. Desinfioimme välineet ennakkoon lohiloisen leviämisen välttämiseksi.

Oppaasi joko tapaa sinut Neiden Fjellstuella tai noutaa sinut valinnaisesti Saariselältä, Ivalosta tai Kirkkoniemestä. Majoitus on mökeissä joen rannalla.

Lohenkalastusta Norjassa

Neiden fishing
Wilderness lake Lapland
KALASTUSTA
TUNTURIJÄRVILLÄ

Kiinnostaisiko lähteä erämaahan/tunturiin useammaksi päiväksi kalastamaan villiä taimenta, harjusta, rautua tai isoa haukea. Päästä irti kiireestä ja unohda meluisa ympäristö hetkeksi. Voit nauttia upeista maisemista sekä rauhallisuudesta mahtavien kalavesien äärellä. Suunnittelemme reissun ja kaikki siihen liittyvän juuri toiveidesi mukaan. 

Unohtumaton seikkailu erämaassa

Fell fishing
Salmon fishing on Neiden River

KALASTUS-OPASTUSTA

Saatavuus: kesä-syyskuu

Minne menemme?

Tarjoamme opastettuja kalastusretkiä moniin kalastusjokiin ja -järviin Lapissa ja Norjassa. Kalastamme lohta, rautua, taimenta, meritaimenta, nieriää, pohjoista haukea ja harjusta.

Hinnoittelu 1 päivälle:

320€ 1 hengelle

420€ 2 hengelle

500€ 3-4 hengelle

Pidemmät kestot ja isommat ryhmät pyynnöstä

Mitä kalastusopastukseen sisältyy?

Opastus n. 8h/vrk, kalastusvälineet, vieheet/perhot, retkieväät ja kuuma juoma

Huomaa: Hinta ei sisällä kalastuslupaa (autamme kalastusluvan ostamisessa) eikä kuljetuksia kalastuskohteisiin. Voit varata kuljetukset meiltä erikseen.

Mitä ottaa mukaan?

Ota mukaan lämpimiä vaatteita, vettä hylkiviä kuorikerrossaappaita (mieluiten kahluuvarusteita), jotain juotavaa, muita henkilökohtaisia välttämättömyystarvikkeita (pipo tai lippis, käsineet, aurinkolasit ja aurinkorasva jne.) Ja kalastusluvat, jos sinulla on ne jo (voidaan hoitaa myös paikan päällä).

Lähde kalaan ammattitaitoisen oppaan kanssa

Fishing guidance

Muita kalastusretkiä

Talven pilkkiretkiä

Midnight sun_edited.jpg

Call 

+358 (0)40 594 8182

Email 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page
BOOK NOW